ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a învins-o pe CS Mioveni cu scorul de 2-0 (1-0), duminică, în deplasare, într-un meci din etapa a 18-a a Ligii I de fotbal.

Oaspeţii au deschis scorul prin autogolul lui Guilherme Garutti (33), care a trimis nefericit în propria poartă în urma unui corner.

CS Mioveni a avut şansa egalării în min. 61, când Alexandru Buziuc a ratat un penalty, şutând peste poartă. Lovitura de pedeapsă a fost acordată pentru un fault comis de Radoslav Dimitrov la Daniel Toma.

Argeşenii au mai ratat o mare ocazie prin Toma (66).

Sepsi OSK a tranşat soarta partidei pe final, când Bogdan Mitrea a marcat din penalty (88), după ce arbitrul Horaţiu Feşnic a considerat infracţiune în careu când şutul lui Anass Achahbar l-a lovit în în mână pe fundaşul Adrian Scarlatache, care a încercat astfel să evite ca mingea să îl lovească în faţă.

Sepsi OSK e neînvinsă de cinci etape, în care are trei victorii şi două egaluri. CS Mioveni venea după trei etape fără înfrângere (o victorie şi două egaluri).

În tur, CS Mioveni a învins cu 2-1.

CS Mioveni – ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 0-2 (0-1), Stadion Orăşenesc – Mioveni
Au marcat: Guilherme Garutti (autogol, 33), Bogdan Mitrea (88 – penalty).
Alexandru Buziuc (CS Mioveni) a ratat un penalty în min. 61 (şut peste poartă).
Arbitru: Horaţiu Mircea Feşnic (Cluj-Napoca); arbitri asistenţi: Valentin Avram (Bucureşti), Alexandru Cerei (Cluj-Napoca); arbitru de rezervă: George Cătălin Găman (Craiova)
Observatori: Liviu Ciubotariu (Galaţi) – CCA, Marian Bucurescu (Bucureşti) – LPF

AGERPRES

 

Sursa foto: Sepsi OSK/facebook.com

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail