Pentru un baton de salam…

La sesizarea unui agent de pază luni dimineaţă, un echipaj de poliţie din cadrul poliţiei Municipiului Sf. Gheorghe l-a identificat pe Sz. Pal, de 59 de ani, din Sf. Gheorghe, care a sustras un baton de salam dintr-un supermarket din municipiul reşedinţă de judeţ. Prejudiciul, în valoare de 29,99 lei, a fost recuperat integral în natură şi predat părţii vătămate.

…sau câteva legume

Un alt furt de alimente dintr-un supermarket s-a petrecut în prima zi a săptămânii, dar în Târgu Secuiesc. Şi în acest caz poliţiştii au intervenit alertaţi de un agent de pază. Aceştia l-au identificat pe B. Costel, din Ghelinţa, care a sustras prin corecţie mai multe legume din magazin. Prejudiciul, în valoare de 7,32 lei, a fost recuperat în natură şi predat părţii vătămate.

A „împrumutat” cărămizi de pe şantier

Luni, 4 iulie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Sf. Gheorghe l-au depistat pe M. Attila, de 33 ani, domiciliat în comuna Cernat, care transporta pe str. Lăcrămioarei din Sf. Gheorghe, cu  autoturismul proprietate personală, 41 cărămizi tip B.C.A., fără a le putea justifica provenienţa. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul a sustras cărămizile  de pe un şantier din apropiere. Prejudiciul a fost recuperat integral în natură şi predat părţii vătămate.

Fier vechi… proaspăt

În după-amiaza aceleiaşi zile, M. Lajos, de 28 ani, pe M. Maria, de 24 ani, pe D. K., de 17 ani, şi D. S., de 11 ani, au fost surprinşi în flagrant de către poliţişti din Sf. Gheorghe în timp ce sustrăgeau fier vechi din interiorul fostei centrale termice de pe strada Godri Ferenc. În momentul depistării, suspecţii aveau asupra lor cantitatea de 15 kg. fier vechi, dislocat din zidurile fostei centrale.Valoarea prejudiciului urmează să fie stabilită ulterior.***În toate cazurile, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu suspecţii în stare de libertate.

(sursa: IPJ COVASNA)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail