Sâmbătă, 17 septembrie, în cea de-a doua zi a Săptămânii mobilităţii europene s-a desfăşurat Concursul de alergare Şugaş, competiţie organizată pentru al doilea an consecutiv de Centrul de Informare Europe Direct şi Cercul de alergare „Gáll Lajos”.

Evenimentul a fost organizat cu scopul de a influența pozitiv, pe termen lung, mobilitatea cetățenilor din orașul nostru, precum și îmbunătățirea sănătății și calității vieții acestora.

Ca și anul trecut, concursul s-a desfășurat pe o distanță de 9 km, cu startul din Sfântu Gheorghe, P-ța Kalvin și până la Șugaș-Băi. La start s-au aliniat în jur de 30 de alergători, care au avut de parcurs un traseu nu tocmai ușor, mai ales că nu toți participanții au avut 20 de ani.

La final, într-o atmosferă plăcută, fiecare participant a fost răsplătit cu câte o medalie, primii trei clasați la cele două categorii: femei și bărbați primind și cupe.

Am avut, de asemenea, și un premiu special pentru cel mai în vârstă alergător. În afară de aceste premii simbolice, Centrul Europe Direct a răsplătit concurenții și cu cadouri.

Rezultalele concursului:

FEMEI: 1. Jakab Benke Hajnalka (Sfântu Gheorghe), 2. Buzsi Andrea (Sfântu Gheorghe), 3. Lungu Olga (Bodoc);

BĂRBAŢI: 1. Cătălin Vrabie, 2. Csutak Tamás, 3. Rácz Attila Zsombor (toți trei din Sfântu Gheorghe).

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail