În ultima zi a săptămânii trecute, sportivul Csutak Tamás, component al Cercului de alergare Gáll Lajos din Sfântu Gheorghe,  a participat  la două concursuri de alergare pe şosea, care s-au desfăşurat în Bucureşti.

La primul start, de la ora 9,30,  la Crosul Societăţii Civile care a avut loc  pe malurile lacului Herăstrău, au luat parte aproape 1.000 de alergători, pe distanţa de 4,5 km. Csutak Tamas a ocupat locul 6 la general şi locul II la categoria de vârstă peste 45 ani, cu timpul  de 17 minute 10 secunde. Acest concurs a reprezentat o avenpremieră a Maratonului Bucu­reştului.    La al doilea concurs, Crosul Click Sănătate, cu startul la ora 10,15, pe distanţa de 3,3 km, s-au aliniat în jur de  1.500 de participanţi. Sportivul covăsnean s-a clasat pe poziţia a 8-a, la general, cu timpul de 11 minute 47 secunde, şi  pe poziţia a doua  la categoria de vârstă peste 45 de ani.

„Alergarea Şugaş”

În cadrul acţiuniilor din „Săptămâna mobilităţii”, sâmbătă 17 septembrie va avea loc concursul de alergare pe şosea „Alergarea Şugaş” ediţia a II-a. La concurs pot participa  iubitori ai alergării, ai mişcării în aer liber. La prima ediţie a acestui concurs au luat startul 36 de concurenţi,  toţi ajungând la sosirea din staţiunea Şugaş Băi. Distanţa de alergare  este de circa 9 km,  cu startul din Piaţa Kalvin (Şcoala Specială) de la ora 10,00,  sosirea în Staţiunea Şugas la staţia de teleschi. Înscrierile se fac la locul de start de la ora 9,30Toţi participanţii vor primii  medalii, iar primii trei clasaţi cupe şi premii.Concursul este  organizat de Centrul de informare Europe Direct cu sprijinul Cercului de Alergare Gall Lajos şi al Consiliul Judeţean Covasna.

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail