Cu ocazia sărbătoririi Zilei Armatei României, Biroul informare-recrutare din cadrul Centrului militar judeţean(CMJ) Covasna organizează, în perioada 3 – 24 octombrie a.c.,  concursul de desene cu tema „Armata prin ochii copiilor”.

Potrivit organizatorilor, concursul se adresează tuturor copiilor înmatriculați în instituțiile de învățământ din județul Covasna, cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani împliniți.

Pe pagina de socializare a CMJ Covasna sunt oferite toate informațiile cu privire la desfășurarea acestui concurs:

 

„Participanții trebuie să se prezinte la sediul Centrului militar judeţean Covasna cu sediul în municipiul Sfântu Gheorghe, str. Kós Károly, nr. 3, județul Covasna, în perioada 3 – 14 octombrie 2022, de luni până vineri inclusiv, între orele 08.00-16.00, cu un desen întocmit pe hârtie A4, prin orice mijloace artistice, care să îi aibă ca protagonişti pe militarii români, tehnica militară a acestora, momentele care-i evocă pe militarii Armatei României şi faptele acestora de arme de-a lungul timpului (desenul nu va putea conține nici o referire la autorul acestuia);

În data de 17.10.2022, desenele depuse/ trimise prin delegat la sediul Centrului militar judeţean Covasna, vor fi fotografiate și postate pe pagina oficială de Facebook: Centrul Militar Judeţean Covasna;

În perioada 17.10.2022 – 24.10.2022, ora 10.00, desenele fotografiate și postate pe pagina oficială de Facebook a Centrului militar judeţean Covasna vor putea fi apreciate de către utilizatorii rețelei de socializare, apăsând butonul „Like“ („Îmi place“);

Câștigătorii concursului vor fi participanții care vor întruni cele mai multe aprecieri de tipul „Like“ („Îmi place“), în ordine strict descrescătoare la data de 24 octombrie 2022, după ora 10.00”, arată sursa citată.

După stabilirea clasamentul final şi validarea acestuia, pe 24 octombrie a.c., la ora 14.00 se vor anunța câştigătorii (locul I, locul II și locul III) la numerele de telefon lăsate pentru contact și pe pagina oficială de Facebook a Centrului militar județean Covasna.

Premiile oferite în cadrul concursului vor fi înmânate pe data de 25 octombrie, în cadrul ceremonialului dedicat sărbătoririi Zilei Armatei României.

Regulamentul oficial al concursului de desen este expus la afișierul Centrului militar judeţean Covasna, de unde se pot obține informații suplimentare legate de organizarea și desfășurarea acestui concurs.

M.D.C.

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail