Între 21-23 decembrie 2011, covăsnenii sunt aşteptaţi să redescopere gustul autentic al sărbătorilor de iarnă, la Târgul de Crăciun Slow Food, deschis la Hotel Aro Palace din Braşov, între orele 11.00-19.00.

Toţi covăsnenii sunt invitaţi să-şi umple frigiderele şi cămările cu cele mai bune produse tradiţionale pentru masa de sărbători. Lebăr, cârnaţi sau caltaboşi, sunt doar câteva dintre bunătăţile ce vor putea fi găsite la târg. Acestea vor fi aduse de 30 de mici producători din toată ţara în Sala Mare de la parterul hotelului Aro Palace din Braşov.

În plus, în afara produselor tradiţionale de sezon, oferta mai cuprinde miere, gemuri naturale, ulei presat la rece, produse italieneşti, păstrav afumat şi multe altele.

Noutăţile ediţiei sunt apreciatele brânzeturi maturate de Harghita: sugo, tekeroi sau tilsit.

Şanse de câştig

Cei care aleg să cumpere de la târgul de Crăciun de la Aro Palace, au  ocazia să câştige coşuri cu produse Slow Food pentru masa de Sărbători, participând la tombola pregătită de către organizatori – Asociaţia Roadele Pământului® şi Slow Food Braşov.

Târgul de Crăciun Slow Food este organizat de Convivium-ul Slow Food Braşov şi Asociaţia Roadele Pământului® şi se află la cea de-a treia ediţie.

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail