Parcul industrial pe care autorităţile locale din Sfântu Gheorghe vor să îl amenajeze la Câmpu Frumos se va întinde pe mai mult de 30 de hectare.

Primarul municipiului, Antal Arpad, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că, după trei ani de procese, autorităţile locale au câştigat în instanţă cele 16 hectare de teren aflate în litigiu, drept urmare suprafaţa parcului industrial va putea fi extinsă.

Antal Arpad a menţionat că Primăria Sfântu Gheorghe deţine încă 17 hectare de teren la Câmpu Frumos care au fost incluse în proiectul de amenajare a parcului industrial ce va fi finanţat cu 22 de milioane de euro prin Programul Operaţional Regional.

“Am recuperat cele 16 hectare pe care le vom include în parcul industrial, deci vom putea dubla oferta (…) Contractul de finanţare a proiectului îl vom semna, în variantă optimistă, până la sfârşitul acestui an, iar în varianta pesimistă, în prima parte a anului viitor”, a declarat Antal Arpad, care şi-a exprimat speranţa că viitorul parc industrial va atrage investitori la Sfântu Gheorghe.

Oana Mălina Negrea/AGERPRES

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail