În cursul dimineţii de ieri, în afara comunei Cernat s-a produs un accident soldat cu victimă. În urma primelor verificări, poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului  au stabilit că O. Monika, de 30 ani, din comuna Turia, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Târgu Secuiesc – Braşov, nu a redus viteza de deplasare în condiţii de carosabil umed şi ninsoare, autovehiculul a derapat şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile, pe partea stângă a sensului de mers.

Din accident a rezultat rănirea gravă (fractură piramidă nazală) a conducătoarei auto, care se afla singură în autoturism. Autovehiculul era echipat cu anvelope de iarnă.

Poliţiştii continuă cercetările în cauză.

A luat-o pe „arătură”

Miercuri seara, în jurul orei 20.30, poliţiştii de la Secţia 4 Poliţie Rurală Baraolt au efectuat semnal regulamentar de oprire pentru conducătorul unui autoturism, care circula pe DJ 131, la ieşire din localitatea Aita Mare către  comuna Belin. Însă, conducătorul auto nu a oprit la semnalul poliţiştilor, a părăsit partea carosabilă şi a continuat deplasarea pe câmp.

Poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, reuşind să-l oprească  în localitatea Belin.

În urma verificărilor l-au identificat pe conducătorul auto, în persoana lui G. Attila, de  26 ani, domiciliat în localitatea Belin, care are suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe o perioadă determinată.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe o perioadă determinată.

(IPJ Covasna)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail