De Revelion, distracţia se încinge nu numai în cluburi şi restaurante, ci şi în stradă. În ciuda crizei, autorităţile locale din  Sfântu Gheorghe organizează trecerea dintre ani cu muzică şi artificii, în centrul oraşului. Şampania o aduce fiecare de acasă.

Revelionul de anul trecut din centrul oraşului

Potrivit organizatorilor acestui eveniment de sfârşit de an, Grubisics Levente şi Dancs Zsolt, cei care decid să-şi petreacă noaptea dintre ani în centrul oraşului, vor putea să se distreze la concertul în cadrul căruia vor urca pe scenă  trupe  româneşti dar şi intrenaţionale, însă vor avea parte şi  de multe alte surprize.

Concertul de Revelion va începe de la ora 21.00 şi va ţine până  târziu  în noapte. Pe scena care va fi amenajată  în  apropierea Teatrului vor evolua solişti şi formaţii renumite precum Selfish Murphy, Delhusa Gjon, Zanzibár.

Prima trupă care va performa pe scenă în seara de 31 decembrie este Selfish Murphy, o trupă locală care se bucură de mult succes, aceasta cântând muzică irlandeză de pe­trecere. Fondatorul acestei trupe este basistul trupei „Méz” din Ungaria, Martinka János.

Apoi, cei prezenţi se vor bucura de  prestaţia scenică a unei trupe româneşti din Bucureşti, a cărui nume va fi făcut cunoscut, de către organizatori, abia în cursul săptămânii viitoare. De la ora 23.00 scena aparţine unor formaţii şi artişti din Ungaria, primul fiind Delhusa Gjon, care şi-a serbat de curând jubileul de 40 de ani, iar după miezul nopţii vor urca pe scenă membrii trupei Zanzibár.

Grubisics Levente, primarul Antal Arpad şi Dancs Zsolt

Potrivit lui Gubrics Levente, ultimele mi­nute din 2011 vor fi marcate de un incendiar foc de artificii, în Piaţa Mihai Viteazul, care se va repeta la ora 1.00, pentru a marca şi intrarea Ungariei în 2012.

Cheltuielile aferente organizării Reve­lio­nului în stradă vor fi acoperite exclusiv din  sponsorizări, Consiliul Local oferind doar sprijin logistic,în acest scop.

Grubisics Levente şi Dancs Zsolt ne-au declarat că ei aşteaptă ca Revelionul organizat în centrul oraşului Sfântu Gheorghe, în acest an,  să se ridice cel puţin la nivelul de succes al celui de anul trecut, când au participat în jur de şapte mii de oameni.

Anna-Maria Chiţu

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail