În acest sfârșit de săptămână, la Râmnicu Vâlcea, are loc cea de-a 15-a etapă a Ligii secunde de fotbal.

Sepsi-OSK-SiglaSâmbătă, 5 noiembrie, de la ora 11:00, echipa de fotbal „Sepsi OSK” va juca în deplasare cu echipa CSM Râmnicu Vâlcea, în cea de-a 15-a etapă a Ligii a II-a de fotbal.

„Mergem să scoatem cel puțin un egal, acesta este obiectivul nostru, dar dacă vom câștiga, va fi și mai bine.” – a declarat finanțatorul echipei, Diószegi László.

Autobuzul pentru suporterii care doresc să participe la meciul din acest sfârșit de săptămână, pornește sâmbăta aceasta, la ora 5 dimineața, din fața Stadionul municipal. Cei interesați își pot rezerva un loc la numărul de telefon 0742 821 500, persoană de contact: Zágoni Csongor. Prețul de călătorie este 10 lei.

***

Duminică, 6 noiembrie, începând cu ora 11:30, pe Stadionul municipal din Sfântu Gheorghe va avea loc cea de-a 16-a etapă a campionatului. „Sepsi OSK” va juca împotriva echipei ACS „Foresta Suceava”, iar meciul va fi difuzat live pe Digi Sport 1.

Diószegi László: „Sepsi OSK a avut un parcurs mai mult decât bun sezonul acesta.”

Aflată momentan pe locul IV în campionat, după 14 etape, având un total de 25 de puncte – cu nouă mai puţin faţă de liderul campionatului, „Juventus”, Sepsi „OSK” a avut un parcurs bun în acest sezon, potrivit finanțatorului echipei de fotbal.

„OSK a avut un pracurs mai mult decât bun, părerea mea personală. Dacă mi-ar fi spus cineva că noi, în etapa a 14-a, ne vom situa pe locul IV … Am ajuns pe locul IV pentru că am avut două meciuri în care, deși nu sunt genul să acuz, au greșit arbitrii, lucru care ne-a costat 4 puncte. Cu acele patru puncte acum am fi fost pe locul II, dar este mai mult decât suficient. Avem un parcurs, pot să spun, excelent până acum. Noi știm unde ne este locul anul acesta, deci când vorbim despre Liga I pot afirma că anul viitor vom încerca să atacăm promovarea și dacă anul viitor nu, peste doi ani 100% vom promova în prima Ligă. Până atunci vrem să avem și Baza Sportivă așa cum trebuie să fie.” – a declarat Diószegi László.

Ultimul meci al echipei Sepsi OSK, jucat în acest sezon, va fi cel cu CS Mioveni.

. . Ioana Ardeleanu

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail