Iubitorii și pasionații de off road din județul Covasna au ocazia să participe în acest sfârșit de săptămână la un eveniment organizat de Clubul Auto Crono, în parteneriat cu Nexxon SRL.

. . off-roadSâmbătă și duminică, 5-6 noiembrie, stațiunea Covasna va fi gazda unui eveniment spectaculos de off road, organziat de Clubul Auto Crono, în parteneriat cu cel mai mare distribuitor de anvelope și camere de aer din România, Nexxon SRL.

„Sunt pregătite trasee diversificate pentru categoriile Standard (mașini de teren nemodificate) și Open (mașini de off road modificate). Sâmbată se va da startul pentru desfășurarea probei de Trophy, care este o probă de orientare în pădure, după un traseu bine stabilit, care însumează circa 50 de km. Duminică începând cu ora 11:00, pe terenul amenajat în zona pârtiei de schi, se vor desfășura probele de Trial, unde sunt așteptați toți iubitorii de off road.” – anunță organizatorii.

Înscrierile se pot face prin e-mail, la adresa: [email protected], sau telefonic, la numărul: 0740 944 841. Pentru mai multe informații legate de concurs, cei interesați pot accesa site-ul oficial al organizatorilor: www.autocrono.ro.

„Trophy Covasna” este un eveniment organizat de Clubul Auto Crono, și susținut de Consiliul Județean Covasna, Primaria Covasna și Consiliul Local Covasna, cu sprijinul partenerilor As.DRE Racing Team, Land Rover LRI International, METALUBS, Plastipack Sistems, și Robycom Srl.

I.A.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail