. . crucea-rosie-2Crucea Roșie Română, filiala orașului Covasna, recrutează în această perioadă voluntari tineri, dornici să lucreze în cadrul organizației umanitare.

În perioada 1 – 15 noiembrie (a.c.), filiala orașului Covasna a Societății Naționale de Cruce Roșie din România organizează un concurs de recrutare a tinerilor voluntari, dornici să lucreze în cadrul organizației umanitare.

„Ar fi ideal să putem recruta măcar 10 persoane la nivelul orașului Covasna. Cei care ne vor contacta vor primi un forumlar de participare pe care vor trebui să îl completeze și să ni-l retrimită. Vom organiza un mic interviu, vom sta de vorbă cu cei interesați și la final aceștia vor intra în grup. (…) Cel mai important este ca tinerii interesați să fie comunicativi, activi și serioși. Ne-am gândit să recrutăm voluntari de la nivelul liceului „Korosi Csoma Sandor”, pentru că grupul este format din tineri cu vârste cuprinse între 14 și 19 ani. Chiar ne-am gândit la tineri, dar dacă vor exista persoane care doresc să facă voluntariat, indiferent de vârstă, le vom accepta.” – a declarat coordonatorul organizației, Opra Zsófia-Szende.

Cei interesați să devină voluntari în cadrul organizației umanitare, activă de peste 140 de ani în România, pot solicita informații suplimentare la numărul de telefon: 0766 451 169,  persoană de contact Opra Zsófia-Szende – coordonator voluntari, sau prin e-mail, la adresa: [email protected].

Ioana Ardeleanu

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail