Două dintre sportivele emblematice ale Clubului Sportiv Municipal (CSM) Sfântu Gheorghe au participat săptămâna trecută la Campionatele Mondiale Universitare, care s-au desfășurat în Turcia, lângă Ankara.

Incze Kriszta și Mădălina Linguraru, s-au întors cu rezultate remarcabile de la Campionatul Mondial Universitar, care a avut loc săptămâna trecută în Turcia, lângă Ankara. Luptătoarea CSM Sfântu Gheorghe, Incze Kriszta a obținut titlul de vicecampioană mondială la categoria 63 de kilograme, fiind învinsă în finală de o rusoaică.

„Un rezultat excelent pentru CSM Sfântu Gheorghe, (…) sunt rezultate foarte bune. Încă o dată Incze Kriszta demonstrează că este una dintre cele mai bune sportive la lupte.” – a declarat pentru „Mesagerul de Covasna”, directorul CSM Sfântu Gheorghe, George Carcadia.

Și sportiva Mădălina Linguraru s-a întors în țară cu rezultate bune. Potrivit directorului CSM Sfântu Gheorghe, aceasta a fost învinsă în finala mică și astfel s-a clasat pe locul 5 la categoria 48 de kilograme.

. . Ioana Ardeleanu

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail