Un proiect privind asfaltarea DC 15 – Dobârlău- Valea Dobârului, dar și un proiect privind alimentarea cu apă și realizarea canalizării, se numără printre cele aflate în lucru, la nivelul Primăriei Dobârlău.

primaria Dobarlau copy„În opinia mea, în momentul de față, nevoile cele mai stringente ale comunității se leagă de infrastructură – de asfaltare, de alimentare cu apă, canalizare – și de aceea, în mod special, mă ocup de aceste aspecte.” – a declarat ieri primarul comunei Dobârlău, Bogdan Barbu.

Potrivit acestuia, un proiect privind obținerea de fonduri pentru asfaltarea Drumului Comunal (DC) 15 – Dobârlău- Valea Dobârului este în lucru la nivelul Primăriei, dar au început și demersurile privind intabularea celorlalte drumuri din comună.

„Lucrăm acum la un proiect pe care dorim să îl depunem la București, pentru asfaltarea Drumului DC15, dar am demarat proiectul de intabulare a tuturor drumurilor din localitate. Dorim, totodată, să depunem un proiect pentru fonduri europene privind alimentarea cu apă și canalizare – acum avem doar în Dobârlău alimentare cu apă, în celelalte sate nu avem.”- a spus primarul Bogdan Barbu.

Potrivit acestuia, printre proiectele aflate în agenda Primăriei se numără și cel vizând renovarea Căminului Cultural Dobârlău.

„Lucrăm și la renovarea Căminului Cultural – adică suntem la stadiul de proiect – acum căutăm firmele care să lucreze. Vrem să schimbăm geamurile, ușile, să zugrăvim, să schimbăm scena, deci avem lucrări destul de mari.” – a spus primarul, care a precizat că lucrările urmează fi realizate cu fonduri din bugetul local.

. . Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail