Sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 08.00, pe DN 11, în localitatea Cernat, s-a produs un accident grav.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, la faţa locului, rezultă că M. Andrei, de 61 ani, domiciliat în municipiul Sfântu Gheorghe, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Braşov – Târgu Secuiesc, nu a redus suficient viteza într-o curbă la dreapta, în condiţiile unui carosabil acoperit cu mâzgă, autoturismul a derapat, a părăsit carosabilul şi s-a răsturnat în şanţul din stânga sensului de mers.

Din accident a rezultat rănirea gravă a trei pasageri din autoturism.

Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot sâmbătă, în jurul orei 19.00, poliţiştii de la Poliţia Oraşului Baraolt au fost sesizaţi de medicul de gardă de la Spitalul Orăşenesc Baraolt, despre faptul că la secţia de urgenţe s-au prezentat două persoane, de 44, respectiv 43 de ani, care au solicitat îngrijiri medicale, întrucât au fost implicaţi într-un accident rutier, pe raza comunei Vârghiş.

Echipa operativă din cadrul Poliţiei oraşului Baraolt şi poliţişti de la Secţia nr. 4 Poliţie Rurală s-au deplasat la faţa locului şi, în urme primelor verificări, au stabilit că D. Benedek, de 44 de ani, domiciliat în oraşul Baraolt, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 131, din direcţia comuna Ocland către comuna. Vârghiş, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, respectiv succesiuni de curbe, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat într-o râpă situată pe partea dreapta a sensului de mers.

În ambele cazuri poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor în care s-au produs evenimentele.

(sursa: IPJ COVASNA)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail