Un turneu internațional de fotbal pe teren redus va avea loc la finele acestei luni, la Sfântu Gheorghe. La eveniment vor participa echipe din școli gimnaziale din municipiu, în cadrul „Olimpiadei Gimnaziilor”, dar și o echipă din Zirc (Ungaria).

Foto: Silviu Ipatioaei- M.D.C

Foto: Silviu Ipatioaei- M.D.C

Turneul este programat pentru data de 29 octombrie (sâmbătă), fiind organizat de către Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Covasna, în colaborare cu Direcția Județeană de Tineret și Sport (DJTS) Covasna și Asociația Județeană de Fotbal (AJF) Covasna și se va desfășura la Sala de Sport a Liceului Economic Administrativ „Berde Áron”, din Sfântu Gheorghe, se arată într-o adresă postată pe site-ul . . www.isj.educv.ro.

Conform aceleiași surse, „competiția este destinată echipelor reprezentative de școli gimnaziale care vor participa la competiție în cadrul Olimpiadei Gimnaziilor. Pe lângă echipele din municipiul Sfântu Gheorghe, la competiție va participa și o echipă din Zirc (Ungaria). Echipele participante, prin tragere la sorți, au fost repartizate în trei grupe. Din fiecare grupă se vor califica, pentru stabilirea clasamentului final, echipele clasate pe locul I și cea mai bine clasată echipă de pe locul doi din cele trei grupe”.

Alte informații pot fi aflate consultând adresa postată pe site-ul ISJ Covasna, www.isj.educv.ro.

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail