1Sportivul covăsnean Ștefan Cristian din Sfântu Gheorghe s-a clasat pe locul al II-lea la categoria 80 de kilograme, la Cupa României la Culturism și Fitness. . .

Competiția, derulată la sfârșit de săptămână, la Casa de Cultură din Sâncraiu de Mureș,  pe mai multe categorii competiționale, a reunit peste 100 de concurenți din mai multe locuri ale țării. Printre aceștia s-a numărat și culturistul Ștefan Cristian, din Sfântu Gheorghe, care a participat la categoria 80 de kilograme. Acesta s-a clasat pe locul al doilea.

„Competiția a fost una puternică, reunind mulți concurenți, peste 100 în total, poate și datorită faptului că nu a fost prezentă ANAD (Agenția Națională Anti-Doping- n.r.)
Rezultatul, locul 2, este foarte bun în condițiile în care cel care a câștigat categoria a fost clasat pe locul 3, cu un loc sub mine, cu două săptămâni în urmă la campionatul național, eu fiind depunctat un loc din cauza rupturii de pectoral suferite cu ani în urmă. Satisfacția vine din faptul că mulți necunoscuți prezenți la eveniment vin și mă felicită și li se pare evident că nu sunt clasat pe locul meritat, dar și multi competitori cu care mă revăd an de an îmi spun același lucru, ba chiar că ar trebui sa fiu pe 1 (…)”. – a declarat ieri Ștefan Cristian.

El a precizat că sâmbătă va participa la campionatul balcanic de unde speră să vină acasă „cu o medalie cât mai strălucitoare!”
Ștefan Cristian  a iubit întotdeauna sportul, și și-a descoperit pasiunea pentru culturism, în urmă cu peste două decenii, de atunci dedicându-și mare parte din timp acestui sport. Printre rezultatele pe care le-a obținut de-a lungul timpului se numără trei titluri de campion naţional la culturism, două medalii de aur la „Cupa României”, și medalia de bronz- la Campionatul Balcanic din 2015.

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail