90 de candidați din județul Covasna au susținut ieri proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar, conform informațiilor oferite de conducerea Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Covasna.

kiss-isjInspectorul școlar general al ISJ Covasna, prof. Kiss Imre, a declarat ieri că la concurs s-au înscris 93 de candidați, însă trei au lipsit de la proba scrisă.

„Din totalul celor înscriși, au fost prezenți 90 de candidați. Trei au lipsit, deci ar fi trebuit să vină 93.”- a spus inspectorul general Kiss Imre.

Din rezultatele postate pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Covasna, www.isj.educv.ro, reiese că din cei 90 de candidați prezenți, 6 au fost declarați respinși în urma susținerii probei scrise.

La nivelul județului Covasna au fost scoase la concurs 81 de posturi de director și 42 de posturi de director adjunct.

Proba scrisă s-a desfășurat fără incidente și a decurs conform metodologiei, a declarat inspectorul școlar general Kiss Imre.

Conform calendarului concursului, între 13 – 14 octombrie 2016 are loc elaborarea graficului desfășurării probelor de evaluare a curriculumului vitae și a probelor de interviu, între 17 octombrie – 17 noiembrie 2016 este programată organizarea şi desfăşurarea probelor de evaluare a curriculum-ului vitae şi a probei de interviu, în 18 noiembrie 2016 -afişarea rezultatelor concursului, în 21-23 noiembrie 2016, depunerea contestaţiilor, între 24 noiembrie – 9 decembrie 2016- soluţionarea contestaţiior şi afişarea rezultatelor finale, iar în 16 decembrie 2016 va avea loc validarea în consiliul de administraţie al inspectoratului şcolar a rezultatelor finale și transmiterea acestora la Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice (MENCȘ).

Rezultatele înregistrate în urma probei scrise din cadrul concursului de ocupare a funcțiilor de directori/directori adjuncți, la nivelul județului, pot fi văzute accesând site-ul www.isj.educv.ro.

Vom reveni cu informații.

Ana Alina Costache . .

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail