. . Sepsi BC 4 copyÎn acest sfârșit de săptămână, la Sfântu Gheorghe, a avut loc meciul de deschidere al sezonului de handbal 2016-2017.

Duminică, la Sala Sporturilor „Szabo Kati” din Sfântu Gheorghe, a avut loc meciul de deschidere a sezonului 2016-2017, al echipei de handbal feminin ACS Sepsi Sic. Handbalistele le-au întâlnit în primul meci pe fetele de la CSU Reșița.

„Este al doilea sezon pentru echipa de handbal, de participare în Divizia A în cadrul Campionatului Național de Handbal Feminin. Suntem în Seria B alături de două echipe din Baia Mare, de Oradea, Chișineu-Criș, Arad, Timișoara, Reșița, Slatina, Caracal, Mioveni, Brașov și Târgu Mureș. (…) Nu avem mari speranțe, sperăm să avem un joc bun. Cred că Reșița este una dintre cele mai bune echipe din această serie.” – declara înaintea meciului managerul clubului ACS Sepsi Sic, Zsombori Laszlo.

Din păcate, meciul s-a încheiat cu scorul 26-39 pentru handbalistele de la CSU Reșița, după un scor strâns de 12-13 la pauză.

„Prima repriză a fost foarte echilibrată, în a doua repriză fetele noastre au greșit destul de mult și de aici și diferența aceasta mare de scor.” – a mai explicat managerul clubului ACS Sepsi Sic.

Potrivit acestuia, în urma unor negocieri, clubul va primi încă trei jucătoare: două de la Brașov și încă una, originară din Sfântu Gheorghe, dar care a jucat până de curând la Ploiești.

„Pe postul de portar mai avem niște deficiențe pentru că pe cine ne-am bazat e accidentată și nu știm când va fi recuperată. A fost vorba că vine Larisa Comșa dar încă nu este refăcută după operația la umăr. (…) Mai pot fi transferate jucătoare până la terminarea turului campionatului. Am fost în tratative cu două-trei jucătoare. E o jucătoare care este la Centrul Național de Excelență, deci jucătoare de Lot național, și mai avem tot de la Brașov una, și o jucătoare care e din Sfântu Gheorghe dar joacă la Ploiești acum. (…) Am reușit să transferăm toate fetele care erau în curs: Tăbăcaru Iulia, Adina Roșu, și Bodo Ingrid, care este din Sfâtnu Gheroghe. Celelalte două fete sunt de la Brașov.” – a mai declarat Zsombori Laszlo.

Potrivit managerului, următoarea etapă se va juca joi, 29 septembrie, la Arad, unde handbalistele noastre vor juca împotriva chipei CS Crișul Chișineu-Criș.

Ioana Ardeleanu

 

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail