scoala-populara-de-arte-si-meserii-2Săptămâna viitoare încep înscrierile la Şcoala Populară de Artă şi Meserii Sfântu Gheorghe, urmând ca examenele de admitere să se deruleze în perioada 26 – 30 septembrie (a.c.). . .

Potrivit directorului Școlii Populare de Artă și Meserii din Sfântu Gheorghe, Gáj Nándor, examenul de admitere pe care vor trebui să îl susțină candidații înscriși se va desfășura ulterior.

„Înscrierile la Școala Populară de Arte și Meserii Sfântu Gheorghe se desfășoară de săptămâna viitoare- în perioada 19 – 23 septembrie, iar examenele de admitere se vor derula între 26- 30 septembrie. Cursurile  vor începe în data de 3 octombrie. Dacă vor mai fi locuri neocupate, între 10 și 14 octombrie se va derula o nouă sesiune de examene de admitere. Înscrierile se realizează pentru  secțiile din întreg județul (…) –și precizez că suntem prezenți în 21 de localități din județul Covasna și avem profesori care vor fi pe teren toată săptămâna.” – a declarat, ieri, directorul Școlii Populare de Arte și Meserii Sfântu Gheorghe, Gáj Nándor.

 Potrivit acestuia, modalitatea de înscriere este simplă: candidații vor trebui să se prezinte la sediul instituției cu un dosar ce va conține o cerere (care se obține de la secretariatul instituției) și actul de identitate al candidatului. În cazul minorilor, dosarul trebuie să conțină certificatul de naștere al acestora, dar și copia actului de identitate al unuia dintre părinții acestora. Candidații vor trebui să achite taxa de înscriere.

***

Şcoala Populară de Arte şi Meserii din Sfântu Gheorghe şi-a deschis porţile, pentru prima oară, în anul 1968. Instituţia funcţionează sub autoritatea Consiliului Judeţean Covasna.

Pentru mai multe informaţii şi detalii despre înscrieri, cei interesaţi sunt aşteptaţi în sediul şcolii – piaţa Libertăţii 9, Sfântu Gheorghe; sau pot telefona la: 0267-351560.

Vom reveni cu detalii.

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail