La sfârşitul săptămânii trecute, sâmbătă, pe DN 12, în afara localităţii Bodoc s-a produs un eveniment rutier cu victimă.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii au constatat că O. Adrian, de 25 de ani, domiciliat în municipiul Sfântu Gheorghe, posesor al permisului de conducere categoria „B” din anul 2011, pe fondul lipsei de experienţă, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Miercurea Ciuc –  Sfântu Gheorghe, într-o curbă la stânga, a intrat pe sensul opus de mers după care a virat brusc în partea dreaptă, a pierdut controlul asupra autoturismului, răsturnându-se în şanţul din partea dreaptă a drumului.

Din accident a rezultat vătămarea gravă a conducătorului auto şi rănirea uşoară a pasagerei de pe locul din dreapta faţă.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscop cu aparatul etilo-test, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul Judeţean pentru diagnostic şi acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Cu aceeaşi ocazie, i s-a recoltat şi o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii continuă cercetările în cauză.

(sursa: IPJ COVASNA)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail