junii covasneni -mod colorCei care vor participa la ediția de anul acesta a Zilelor Târgu Secuiesc se vor putea bucura și de un amplu spectacol românesc susţinut de invitați din zonă, dar și din alte județe. Ansamblurile de dansuri „Datina” din Zăbala  și „Junii covăsneni” din Covasna, interpreții de muzică populară -George Burnichi și Amalia Chiper, dar și formațiile „DJ Project” și „Stroke 69” și comediantul Drăgan Victor se numără printre cei care vor urca pe scenă, la Târgu Secuiesc, în data de 28 august, această parte din programul manifestării fiind organizată de Asociația de Dezvoltare Locală și Culturală – Târgu Secuiesc, împreună cu Primăria localității.

. . Asociația de Dezvoltare Locală  și Culturală-Târgu Secuiesc organizează, împreună cu Primăria orașului, în data de 28 august, pe o scenă, în fața Sălii Polivalente, un program  românesc,  cu deschidere de la ora 12.00. În cadrul programului vor fi formații de dansuri  – <<Junii covăsneni>>,<< Datina>> și alți invitați; vor fi soliști de muzică populară – George Burnichi și Amalia Chiper; va fi un stand –up comedy – cu Victor Drăgan, urmat de un concert <<Stroke 69 >> și, în final <<Dj Project>>.” –a declarat ieri, Constantin Pătru, președinte al Asociației „ Suflet Românesc”  și, totodată,  consilier local în cadrul CL- Târgu Secuiesc.

Potrivit acestuia, cei care vor participa la eveniment vor putea găsi și obiecte prezentate de un meșter olar și diverse produse tradiționale.

Zilele orașului Târgu Secuiesc vor fi marcate între 25-28 august (a.c.). Alte informații despre programul evenimentului pot fi aflate accesând site-ul Primăriei localității, www.kezdi.ro.

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail