. . Colaborare-ro-fr-la-TAM - mod colorPrimăvara este încă departe – Toujours Ensemble” se va juca, în acest sfârșit de săptămână, la Teatrul Andrei Mureșanu din Sfântu Gheorghe.
În datele de 20 și 21 august, la Teatrul Andrei Mureșanu din Sfântu Gheorghe vor avea loc două vizionări ale spectacolului „Toujours Ensemble – Primăvara e încă departe!”, în regia lui Ivan Romeuf. Spectacolul, o coproducție bilingvă, româno-franceză, realizată împreună cu Théâtre De L’égrégore, va avea premiera oficială pe data de 15 septembrie.
„Este o coproducție româno-franceză, jumătate de echipă fiind a Teatrului Andrei Mureșanu, cealaltă jumătate a echipei fiind venită din Franța. Acum, în luna august, avem doar două vizionări care marchează finalul procesului de repetiție, premiera și avanpremiera oficială fiind în 15-16 septembrie.” – a declarat directorul Teatrului Andrei Mureșanu, Anna-Maria Popa.
Spectacolul „Primăvara este încă departe – Toujours Ensemble”, de Anca Visidei, va fi jucat de actorii Claudia Ardelean, Fatma Mohamed, Marie-Line Rossetti și Maryse Courbet și potrivit descrierii reprezentanților Teatrului Andrei Mureșanu, va oferi publicului „ocazia de a vedea o poveste din doua perspective total diferite”. În ceea ce privește părțile jucate în limba franceză, aceștia spun că vor exista subtitrări.
„Intrarea se face prin foaier și practic se va putea vedea toată clădirea finalizată. E un fel de pre-premieră.” – mai spune Anna-Maria Popa.
Stagiunea 2016-2017 va începe în mod oficial în data de 5 septembrie, cu un eveniment de lansare, startul fiind dat de premiera tinerei regizoare Casandra Topologeanu – „Ieșire de urgență”. Acest spectacol reprezintă, totodată, și debutul regizoral al tinerei artiste și face parte dintr-un proiect mai amplu al Teatrului Andrei Mureșanu de a sprijini tinerele talente.
Spectacolul din acest sfârșit de săptămână se va juca de la ora 19:00, iar prețul biletelor este 10 lei, respectiv 7 lei cu reducere de care beneficiază elevii, studenții și pensionarii.
Biletele sunt disponibile pe www.biletmaster.ro.
Ioana Ardeleanu

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail