La sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Covasna s−au prezentat ieri, 1 august a.c., 8 tineri subofiţeri ce au fost repartizaţi în cadrul unităţii noastre, din rândul absolvenţilor de anul acesta.

Primirea noilor colegi s−a realizat în cadrul unei adunări festive, ce a debutat cu intonarea Imnului de Stat al României. În continuare, comanda unităţii le−a urat bun venit, le-a prezentat tinerilor absolvenţi priorităţile instituţiei şi atribuţiile ce le revin fiecăruia dintre ei în desfăşurarea activităţii profesionale, specificul unităţii, le−a fost prezentat personalul şi au fost repartizaţi în cadrul structurilor în care urmează să−şi desfăşoare activitatea.

Absolvenţilor le-a fost acordat primul grad de subofiţer, respectiv sergent major, în cadrul festivităţilor ce au avut loc la sediile instituţiilor de învăţământ care pregătesc subofiţeri jandarmi, din Drăgăşani şi Fălticeni.
La prezentarea la noul loc de muncă, comanda Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Covasna a transmis felicitări tinerilor absolvenţi şi urări de succes în activităţile şi misiunile pe care le vor desfăşura în întreaga carieră militară pe care au ales-o.

Pentru început vor parcurge o perioadă de pregătire după care îşi vor începe activitatea în cadrul structurilor de ordine publică.

Din rândul absolvenţilor Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, specializarea Jandarmi,  a  fost repartizat un ofiţer în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Covasna, ce urmează să se prezinte la unitate.

 

. . Compartimentul Informare și relații publice

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail