Angajații  instituțiilor  administrației publice locale din județul Covasna, afiliate Sindicatului „Nova Vita”  vor fi în grevă generală mâine, 12 iulie 2016.

  . . Într-un comunicat de presă transmis către redacția noastră de Ferencz Tibor, lider de sindicat, se specifică: „ În urma discuțiilor purtate în data de 08.07.2016 la Ministerul Muncii ( de la orele 15:00 până la 22:30) nu s-a ajuns la nicio înțelegere în privința acordării drepturilor solicitate de către  FNSA (vezi conferința de presă din data de 04.07.2016 de la sediul sindicatului „Nova Vita”), în consecință în data de 12.07.2016 se sistează orice fel de relații cu publicul- grevă generală- pe parcursul întregului program de lucru,  în următoarele instituții:

Consiliul Județean Covasna, Primăria municipiului Sf. Gheorghe, Direcția de asistență socială și Casa de cultură „Kónya Ádám” (subordonate Consiliului local), Primăria Covasna (+Boroșneul Mare), Primăria Baraolt (+Brăduț), Primăria Întorsura Buzăului, Primăriile comunelor afiliate sindicatului „Nova Vita”: Aita Mare, Belin, Bățani, Vâlcele, Arcuș, Valea Crișului, Ghidfalău, Micfalău, Chichiș, Zagon, Zăbala, Valea Mare, Sita Buzăului, Barcani.

Ne cerem scuze de la cetățenii din județ pentru eventualele neplăceri cauzate de greva noastră, care nu este îndreptată împotriva lor, ci a guvernanților României.”

Drept urmare, cetățenii care în cursul zilei de mâine aveau în plan să  își rezolve vreo problemă la una dintre aceste instituții ori o vor face în cursul zilei de astăzi, ori își vor reprograma vizita pentru zilele în care angajații din administrația publică locală vor relua lucrul.

 

 

M.D.C.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail