Astăzi,  de la ora 17.00,  în bufetul Teatrului „ Tamasi Aron” va avea loc o dezbatere intitulată „În spatele scenei” în cadrul căreia publicul va avea posibilitatea de a se întâlni cu organizatorii celor 25 de ediții a „Zilelor Sfântu Gheorghe”,  de a asculta povești din culisele evenimentului.

Participanții la dezbatere au o experiență vastă de minim un deceniu în organizarea Zilelor Sfântu Gheorghe,  și povești pe măsură, iar astăzi  va fi prima oară în istoria zilelor orașului când aceste persoane stau la aceeași masă cu scopul de a-și aminti și de a istorisi.

Scopul acestei întâlniri amicale, informale, este acela de a invocă începuturile evenimentului și de a revizita întâmplările hazlii și emoționante de pe parcursul celor 24 de ani ale sărbătorii orașului.

O altă inițiativă care s-a conturat în jurul amintirilor poartă denumirea „Relicvele unui sfert de secol” . . , în cadrul căreia organizatorii așteaptă  obiecte de colecție, suveniruri legate de Zilele Sfântu Gheorghe. Acestea pot fi prezentate la Biroul de Imagine sau astăzi,  la bufetul Teatrului Tamási Áron. Participanții care contribuie la realizarea colecției de memorii pot câștiga, prin extragere la sorți, un bilet de intrare în culisele scenelor și vor avea prilejul să facă cunoștință cu interpreții lor preferați din rândul invitaților din acest an.

Dezbaterea este deschisă publicului larg, organizatorii așteaptă toți cei interesați.

Album foto cu obiectele adunate până în prezent:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1167707923248590.1073742051.193525714000154&type=3

Eveniment

https://www.facebook.com/events/950514815017578

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail