Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Biroul pentru Imigrări al judeţului Covasna au organizat, în data de 31 martie a.c., o acţiune pe linia combaterii şederii ilegale a străinilor, pe raza de competenţă.

În cadrul activităţilor, a fost depistată, cu şedere ilegală, un femeie în vârstă de 50 ani, din Republica Albania, care a intrat în România în baza convenţiilor internaţionale, însă, la expirarea perioadei legale de şedere, nu a părăsit teritoriul ţării noastre.

Având în vedere cele constatate, poliţiştii au emis pe numele acesteia o decizie de returnare de pe teritoriul României, prin care este obligată să părăsească ţara noastră în cel mult 15 zile. Totodată, a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 400 lei, conform OUG 194/2002 privind regimul străinilor în România, cu modificările şi completările ulterioare.

Poliţiştii Biroului pentru Imigrări al Judeţului Covasna continuă activităţile de prevenire şi combatere a şederii ilegale a străinilor. Facem apel către toţi cetăţenii străini de pe raza judeţului şi contăm pe respectul dumneavoastră faţă de legislaţia în domeniu, invitându-vă să ne contactaţi pentru orice aspect legat de aplicarea prevederilor legale, la sediul biroului din strada Korosi Cs. Sandor nr. 16, Municipiul Sfântu – Gheorghe, la numărul de telefon 0267307475 sau vizitând site-ul public la adresa www. igi.mai.gov.ro.

 

Biroul pentru Imigrări al Judeţului Covasna  . .

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail