Începând de luni, persoanele interesate vor putea procura bilete pentru evenimentele care vor avea loc în cadrul Săptămânii Culturale din cadrul Zilelor Sfântu Gheorghe.

Organizatorii Zilelor Sfântu Gheorghe au anunțat ieri, în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc la Primăria municipiului, în prezența viceprimarului Sztakics Eva, că începând de luni, 21 martie, persoanele interesate își vor putea procura biletele pentru spectacolele care vor avea loc în cadrul Săptămânii Culturale, de la Biroul de Evenimente. De asemenea, acestea vor putea fi rezervate și la numărul de telefon 0267/ 312 104 sau la adresa de e-mail: www.jegymester. ro. Purtătorul de cuvând al Zilelor Orașului, Erdely Andras a explicat că cei care își vor rezerva telefonic biletele vor trebui să le ridice până la data de 7 aprilie.

Spectacole de teatru și concerte

 Iubitorii teatrului vor putea lua parte la câteva spectacole, primul dintre ele având loc luni, 18 aprilie, de la orele 19:00, la sala studio, unde Teatrul Național din Târgu Mureș va prezenta spectacolul „Rendezes”; Marți, 19 aprilie, de la orele 17:00 și 20:30, la sala mare a teatrului Tamasi Aron, Teatrul Petofi din Veszprem, va prezenta spectacolul „Kulcskeresok”, iar joi, 21 aprilie, de la orele 17:00 și 21:00, în sala mare a teatrului  Tamasi Aron, Teatrul Szigligeti din Oradea va prezenta spectacolul „Byborekok”. Tot joi, de la ora 19:00, la sala studio, persoanele interesate pot lua parte la un spectacol subtitrat în limba română, pus în scenă de Teatrul Maghiar din Cluj. Prețurile biletelor la aceste spectacole variază între 20 și 35 de lei.

Ada Milea concertează în săptămâna culturală . .

 Seria concertelor va fi deschisă de artistul maghiar Boganyi Gergely, creatorul unui pian inovator din fibră de carbon, care va concerta sâmbătă, 16 aprilie, de la ora 19:00, la Biserica Krisztus Kiraly din Sfântu Gheorghe, prețul biletului fiind 40 de lei, și tot acolo, duminică 17 aprilie, de la ora 17:00, va concerta Ansamblul de Cameră „Michael Haydn” al Filarmonicii de Stat din Oradea, prețul biletului fiind 25 de lei. O altă surpriză o reprezintă concertul de chitară și voce al actriței Ada Milea, care va avea loc luni, 18 aprilie, de la orele 21:00, la Sala Arta. Prețul biletului este 25 de lei, iar marți, de la orele 19:30, la Biserica Unitariană, va avea loc un concert de orgă, din ariile lui Mozart, interpretat de Racasz Gergely. Biletele la acest concert vor putea fi procurate numai de la Biroul de Evenimente, iar costul unui bilet este de 20 de lei. Miercuri, 20 aprilie, de la orele 19:00, la Sala Arta va avea loc primul concert de esraj din istoria orașului. Trupa „Aud Band” din București va prezenta spectacolul „Exotic Esraj and Balkan Flair” iar prețul unui bilet în cadrul acestui concert va fi de 15 lei.

Spectacole de teatru de păpuși  dedicate atât celor mici cât și celor mari

 Joi, 21 apilie, Teatrul de Păpuși „Arlechino” din Brașov va pune în scenă spectacolul pentru copii „Ridichea uriașă”, în regia Deliei Gavlițchi. Spectacolul va avea loc la Sala Arta, de la orele 10:00 și 12:00. Prețul biletelor este de 7 lei, iar grupurile își pot anunța intenția de participare la numărul de telefon 0755.335.400 – Csudom Eszter.

 

 

Ioana Ardeleanu

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail