. . Asociația Întreprinderilor Mici și Mijlocii din județul Covasna (ASIMCOV) organizează joi, 17 martie (a.c.), o nouă întâlnire cu întreprinzătorii covăsneni, desfășurată sub genericul „Club café- o cafea cu vorbe între antreprenori”. În cadrul evenimentului, se vor oferi informații financiar contabile, dar și detalii despre dosarele penale în faliment.

 Aceasta este cel de-al treilea eveniment din seria unor întâlniri organizate lunar, la sediul Incubatorului de Afaceri din Sfântu Gheorghe (din Str. Presei nr..4) , cu prilejul aniversării a  20 de ani de la înființarea ASIMCOV, a precizat coordonatorul proiectului „Club cafe”, Bogyo Mirela.
„Proiectul este deschis tuturor celor interesați de temele acestuia, participarea fiind gratuită. Dorim ca la aceste întâlniri să savurăm împreună o cafea delicioasă și să abordăm teme interesante, de actualitate din diverse domenii. Cea de-a treia întâlnire din cadrul <<Club café…>> va avea loc, joi, în data de 17  martie 2016  începând cu ora 17:00, la sediul Incubatorului de Afaceri din Sfântu Gheorghe.” – a declarat, ieri, Mirela Bogyo. Potrivit acesteia, în cadrul ediției actuale, ec. Debreczeni János –  expert contabil va prezenta informații financiar contabile, iar cel de-al doilea invitat, juristul Kuna Csongor, va oferi detalii despre dosarele penale în faliment.

Aceasta a menționat că persoanele interesate să participe sunt invitate să se înscrie prin email la adresa: [email protected], sau telefonând la numărul 0367 620 141.

***

Asociaţia Întreprinderilor Mici şi Mijlocii Covasna s-a înfiinţat în 1996 cu 21 de membri, având ca scop sprijinirea întreprinzătorilor şi dezvoltarea economică a regiunii. Astăzi, ASIMCOV are în componență peste 500 de membri. Printre obiectivele Asociației se numără atragerea fondurilor de finanţare şi folosirea lor în regiune, participarea la întâlnirile oamenilor de afaceri, seminarii, conferinţe, târguri şi expoziţii interne şi internaționale, asigurarea participării membrilor la cursuri de perfecţionare şi instruire, formarea grupurilor profesionale în diferite domenii – pentru ca transferul de informaţii şi menţinerea relaţiei cu membrii să devină mult mai eficientă; dezvoltarea relaţiilor de colaborare cu organizaţiile similare.

Detalii pot fi aflate accesând site-ul ASIMCOV, www.asimcov.ro.

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail