. . Luptătoarea Clubului Sportiv Municipal (CSM) Sfântu Gheorghe, Adina Elena Popescu s-a clasat pe locul V la Campionatul European de seniori, care s-a desfășurat în acest sfârșit de săptămână la Riga, Letonia.

Antrenorul CSM, Mátéfi Árpád a declarat că „Adina a participat la categoria 69 de kilograme, a punctat pentru noi, dar  a pierdut locul pentru finala mică, (…), clasându-se pe locul V.”

Potrivit Agerpres, Adina Popescu a cedat în fața ucrainencei Alina Stadnik Mahînia, medaliată cu aur la Jocurile Europene de la Baku, anul trecut. Adina Popescu a început bine meciul și a condus cu 2-0, dar a fost lovită cu capul în nas, suferind o mică hemoragie, după care adversara a dominat lupta și și-a adjudecat bronzul.

În calificări, Adina Popescu a învins-o pe bulgăroaica Viktoria Bobeva, în sferturi a fost întrecută de Ilana Kratîș, dar a câștigat meciul din recalificări cu Vanessa Elizabeth Wilson (Ungaria), clasându-se în final pe locuil 5.

La Campionatul din acest sfârșit de săptămână a participat și sportiva Incze Kriszta, care a luptat la categoria 63 de kilograme împotriva sportivei Nadine Weinauge (Germania). Nemțoaica a învins-o cu 6-0, trimițând-o astfel pe sportiva CSM  pe locul VII.

Rezultatele Campionatelor Europene de la Riga 2016 pot fi accesate  pe pagina de internet https:// unitedworldwrestling.org/Event/European-Championship-Senior-1.

Ioana Ardeleanu

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail