Duminică, în jurul orei 12:30, poliţiştii din Oraşul Staţiune Covasna au fost sesizaţi de către un bărbat, cu privire la faptul că în noaptea precedentă, persoane necunoscute i-au sustras autoturismul proprietate personală, aflat în garajul din aproprierea locuinţei, fiind identificat ulterior pe malul pârâului Chiuruş. . .

 Din primele cerccetări s-a stabilit că autoturismul prezenta avarii în partea din faţă, iar acesta fusese lăsat în garaj cu portierele neasigurate şi cu cheia în contact.

Cercetările sunt continuate în vederea identificării făptuitorilor şi tragerii lor la răspundere sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 Poliţiştii recomandă cetăţenilor să fie precauţi şi să adopte un minim de măsuri de siguranţă pentru a nu cădea victime ale infracţiunilor de furt de sau din autovehicule. Ţineţi în permanenţă portierele încuiate, chiar dacă mergeţi undeva aproape, la magazin după câteva cumpărături de exemplu. Pe timpul nopţii, chiar dacă maşina se află în garaj, asiguraţi de asemenea portierele şi nu lăsaţi cheia în contact în niciun caz.

 

IPJ Covasna

Agent principal de poliţie

 Marin Nicoleta

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail