O comisie de medici, din care fac parte Profesorul Fatih Agalar (chirurgie oncologică gastrointestinală) şi Profesorul Kayihan Engin (Doctor radioterapie oncologică) de la Spitalul „Anadolu” din Turcia, va fi la Brașov sâmbătă 26 martie, pentru a acorda consultanţă medicală pacienţilor români.

. .

Sâmbătă. 26 martie, în Brașov, la Kronwell Hotel, Bdul Gării nr.7, va avea loc o conferință în cadrul căreia se va discuta despre cele mai noi și revoluționare metode în tratarea cancerului,  dar și despre soluții de ultimă generație pentru prevenirea îmbolnăvirii și despre tratamente care scapă pacienții de intervenții chirurgicale.

Profesorul Fatih Agalar este specializat în realizarea intervenţiilor laparoscopice minim invazive, chirurgie robotică, chirurgie a sistemului gastrointestinal, chirurgie a sânului sau reconstrucţia complexă a peretului abdominal.

Profesorul Kayihan Engin, este specializat în Radioterapie Oncologică și oferă consultații de specialitate, indicând combinația optimă a dozelor de radiații în cazul pacienților cu afecțiuni oncologice.

În cadrul conferinţei, la solicitarea pacienţilor sau medicilor, se poate obţine o a doua opinie fără plată („second-opinion for free”) privind diagnosticul din partea renumiţilor specialişti ai clinicii din Turcia.

Astfel, o persoană care doreşte o a doua opinie privind diagnosticul se poate prezenta cu analizele făcute în România, incluzând şi CD-ul cu rezultatele de la computer tomograf sau PET CT, medicii turci le analizează şi dau o a doua opinie.

„Anadolu Medical Center” din Istanbul este un spital recunoscut la nivel internaţional, dotat cu echipamente de ultimă generaţie. Clinica ”Anadolu” lucrează într-un parteneriat strategic cu Spitalul „Johns Hopkins”, aflat, pentru a 18-a oară consecutiv, în topul US News & World Report’s ‘Honor Roll’ al Spitalelor Americane.

Centrul medical asigură îngrijiri de înalt nivel pentru pacienţi în domeniile oncologie, cardiologie şi chirurgie cardiovasculară, neurologie şi neurochirurgie, ortopedie şi sănătatea femeii.

Când este vorba despre sănătate, a doua opinie este foarte importantă. Când vine de la specialiști cu nivel de pregătire înalt și experiență vastă, a doua opinie poate să-ți ofere o nouă șansă. Pacienții care doresc să beneficieze de a doua opinie medicală gratuită sunt rugați să se înregistreze telefonic, iar traducerea în limba română va fi asigurată. Locurile sunt limitate!

Pentru relații și înscrieri vă rugam să ne contactați telefonic la numerele: 0753414303 sau 0753042017.

 

Alina Deaconu

Reprezentant Anadolu Medical Center

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail