20 de persoane au participat la cea de-a doua ediție a evenimentului „Club cafe” –  ce constă în întâlniri dedicate antreprenorilor, organizate la Sfântu Gheorghe, de Asociația Întreprinzătorilor Mici și Mijlocii din județul Covasna.

Asociația Întreprinderilor Mici și Mijlocii din județul Covasna (ASIMCOV) a organizat joi, 25 februarie (a.c.), o nouă întâlnire cu întreprinzătorii covăsneni. Desfășurată sub genericul „Club café- o cafea cu vorbe între antreprenori”, aceasta este cea de-a doua din seria unor reuniuni organizate lunar, la sediul Incubatorului de Afaceri din Sfântu Gheorghe, cu prilejul aniversării a  20 de ani de la înființarea ASIMCOV.

„ASIMCOV împlinește anul acesta două decenii de existență. În cadrul activităților dedicate aniversării, se înscrie și seria de întâlniri denumite <<Club café-  o cafea cu vorbe între antreprenori>> .” – a declarat coordonatorul proiectului „Club cafe”, Bogyo Mirela.

Bogyo Mirela, a declarat că la cea de-a doua ediție, în cadrul căreia  invitații – Tamás László- practician, lichidator și Kuna Csongor- jurist – au oferit despre noua lege a insolvenței și efectele acesteia asupra firmelor, au participat aproximativ 20 de antreprenori.

„În prima parte a întâlnirii domnul  Tamás László a prezentat modificările apărute în Legea insolvenței și a făcut o comparație între Legea 85/2006 și Legea 85/2015, care, ulterior, au fost  dezbătute împreună cu cei prezenți. În partea a doua a evenimentului s-au prezentat date statistice despre situația firmelor din județele Covasna și Harghita, în comparație cu cele de la nivel național. Întâlnirea a fost interactivă, reprezentanții firmelor au fost foarte interesați, au pus multe întrebări, la care au primit răspunsuri concrete, profesioniste. Evenimentul s-a încheiat cu formularea concluziilor, urmând ca participanții să primească o sinteză a datelor prezentate, în format electronic.” – a declarat coordonatorul proiectului „Club cafe- o cafea cu vorbe între antreprenori”, Bogyo Mirela.

Aceasta a precizat că reuniunile „Club cafe” sunt deschise tuturor persoanelor interesate, accesul fiind gratuit. Data următorului eveniment va fi anunțată de organizatori.

„Dorim ca la aceste întâlniri să savurăm împreună o cafea delicioasă, să abordăm și alte teme interesante, de actualitate din diverse domenii cu mai mulți participanți.” –  a declarat Bogyo Mirela.

***

Asociaţia Întreprinderilor Mici şi Mijlocii Covasna s-a înfiinţat în 1996 cu 21 de membri, având ca scop sprijinirea întreprinzătorilor şi dezvoltarea economică a regiunii. Astăzi, ASIMCOV are în componență peste 500 de membri. Printre obiectivele Asociației se numără atragerea fondurilor de finanţare şi folosirea lor în regiune, participarea la întâlnirile oamenilor de afaceri, seminarii, conferinţe, târguri şi expoziţii interne şi internaționale, asigurarea participării membrilor la cursuri de perfecţionare şi instruire, formarea grupurilor profesionale în diferite domenii – pentru ca transferul de informaţii şi menţinerea relaţiei cu membrii să devină mult mai eficientă; dezvoltarea relaţiilor de colaborare cu organizaţiile similare.

Detalii pot fi aflate accesând site-ul ASIMCOV, www.asimcov.ro . . .

Ana Alina Costache

 

 

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail