Luni după amiază, poliţiştii de la Poliţia municipală au fost sesizaţi de medicul de gardă de la Serviciului de Urgenţe al Spitalului Judeţean, despre faptul că la unitatea medicală s-a prezentat un bărbat de 55 ani, din Sfântu Gheorghe, cu fractură deschisă articulaţie tibio-tarsiană dreapta, declarând că a suferit această vătămare în timpul programului de lucru.

În baza sesizării, echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Sfântu Gheorghe, împreună cu tehnician criminalist din cadrul Serviciului de Criminalistică, s-a deplasat la faţa locului. În urma cercetărilor efectuate împreună cu inspectori de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Covasna, s-a stabilit faptul că bărbatul accidentat lucrează ca sudor la o societate comercială din municipiul Braşov, în punctul de lucru din Sfântu Gheorghe.

Din primele cercetări rezultă că,  în timp ce cobora pe o scară metalică, bărbatul a alunecat de la o înălţime de aprox. 0.5 m, în cădere suferind o fractură la piciorul drept.Victima a fost internată la Secţia Ortopedie a Spitalului Judeţean Covasna, urmând să fie supus unei intervenţii chirurgicale la nivelul membrului inferior drept.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs accidentul. (IPJ Covasna)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail