. . La acest sfârșit de săptămână, se desfășoară o nouă ediție a Festivalului Național al Sporturilor de Iarnă -„Trofeul Gerar”.

Festivalul național de sporturi de iarnă – intitulat „Trofeul Gerar” este organizat de Palatul Copiilor Sfântu Gheorghe, Clubul Copiilor Întorsura Buzăului și Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Covasna, Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice, împreună cu Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe și Direcția Județeană de Tineret și Sport Covasna, Asociația „Alpin Sport”, Asociația „Secularia Non Agris”, Asociația „Natura Scola”  și cu sprijinul Pensiunii „Lobogo” de la Homorod Băi. Competiția se adresează, în special, copiilor care frecventează cercurile Palatelor și Cluburilor Copiilor și se va desfășura la acest sfârșit de săptămână, la Băile Homorod (județul Harghita).

La eveniment vor participa 130 de concurenți, din mai multe județe.

„Astăzi (joi- n.red) toți participanții sosesc la Sfântu Gheorghe, iar vineri dimineață mergem la Homorod Băi, unde se vor desfășura probele concursului. Așteptăm 130 de participanți.”- a declarat ieri directorul Palatului Copiilor – Sfântu Gheorghe, Kerekes Jeno.

„Trofeul Gerar” este inclus în Calendarul Activităților Educative Naționale (CAEN 2016) aprobat de Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice.

Ana Alina Costache

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail