. . Un procent de 84% din cetăţenii municipiului Sfântu Gheorghe sunt mulţumiţi de activitatea primarului Antal Arpad, potrivit unui sondaj de opinie realizat de UDMR Covasna.

Potrivit rezultatelor acestuia, date ieri publicităţii, activitatea primarului oraşului Baraolt, Lazar Kiss Barna, este apreciată de 73% dintre cetăţenii intervievaţi, cea a primarului din staţiunea Covasna, Thiesz Janos, de 60% dintre respondenţi, iar a primarului municipiului Târgu Secuiesc, Bokor Tibor, de 57%.

Preşedintele UDMR Covasna, Tamas Sandor, a declarat că Uniunea va intra în cursa pentru alegerile locale cu trei dintre cei patru primari, fără însă a-l nominaliza pe cel care va ieşi din cursă. „Vă pot spune că din cele patru oraşe ale noastre, din cei patru primari pe care îi avem, trei o să continue cursa”, a declarat Tamas Sandor.

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, a declarat că se mai gândeşte încă dacă va candida sau nu pentru cel de-al treilea mandat. „Politica e un viciu (…), e greu să te laşi, dar nu imposibil”, a declarat, pentru AGERPRES, Antal Arpad.

Toamna trecută acesta a lansat ideea că ar fi posibil să nu mai candideze pentru un nou mandat, considerând, printre altele, că trebuie să acorde mai mult timp vieţii personale.
Oana Mălina Negrea/AGERPRES

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail