Ieri seară au avut loc extragerile pentru „Cupa Prieteniei”, . . un turneu de fotbal destinat jucătorilor amatori. Turneul se află la prima ediție și a fost conceput în ideea de a apropia mai mult cetățenii de etnie română și maghiară din orașului nostru.

Data limită de înscriere a fost 10 ianuarie, iar cei care au confirmat participarea la turneu sunt echipele de fotbal masculin: Axon, Amicii, F.C. Topo Sepsi, Max Team, F.C. Tortetok și Team No Name din Sfântu Gheorghe; Szepek fiuk din Cernat, Knockout, Quin Romania și Las Fierbinți din Brașov; Liceul Gabor Aron din Tg. Secuiesc; HunGaz din Micfalău; Teglas Panzio – Bicfalău; Venus Ozun 2 și Venus Ozun dar și echipa Ze provinho F. C. – Porto din Portugalia.

Printre echipele de fotbal feminin, au confirmat participarea la turneul „Cupa Prieteniei” echipele: Refislanyok (fetele Colegiului Reformat); Grup Scolar Economic „Berde Áron” și echipa feminină a Colegiului Național „Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe.

„Le mulțumim celor din Republica Moldova care au acceptat invitația noastră la turneu și le dorim mult succes !” – au transmis organizatorii turneului pe pagina oficială a evenimentului.

Taxa de înscriere la „Cupa Prieteniei” a fost 150 de lei pentru fiecare echipă în parte, sumele obținute urmând a fi folosite pentru plățile aferente organizării evenimentului.

Grupele și programul după care se vor desfășura meciurile au fost afișate pe pagina oficială de facebook a evenimentului și pot fi accesate de persoanele interesate pe adresa: https://www.facebook.com/events/1687970664805394/1691149784487482/

Ioana Ardeleanu

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail