. . Continuă înscrierile pentru Cupa Háromszék (Cupa ”Trei Scaune”), cel mai prestigios turneu de minifotbal din județul Covasna, organizat în fiecare an de echipa Sepsi 08 a ajuns la a V- a ediție.

Cupa Háromszék, organizată în fiecare an de echipa de minifotbal și futsal amator, Sepsi 08, se va desfășura anul acesta în perioada 30 – 31 ianuarie. La competiție sunt așteaptate un număr de 32 de echipe masculine și 8 echipe feminine.

Potrivit organizatorilor, data limită pentru înscrieri este 20 ianuarie, iar pe data de 23, de la orele 20:00, la restaurantul Bertis Pub din Sfântu Gheorghe va avea loc tragerea la sorți pentru aflarea grupelor. Taxa de înscriere este de 200 Ron pentru echipele masculine și 100 Ron pentru cele feminine. În fiecare echipă va putea participa un singur jucător profesionist de futsal, iar înscrierile vor fi valabile doar dacă echipele vor trimite organizatorilor fișele de înscriere însoțite de o taxă de 100 lei (pentru echipele masculine) respectiv 50 de Ron (pentru echipele feminine) reprezentând avansul, până la data limită.

„Turneul va avea loc în perioada 30 – 31 ianuarie, sâmbătă și duminică. Meciuri vor fi la Sala de Sport Municipală din Sfântu Gheorghe, cea de pe strada Vânătorilor, și la sala de sport a Liceului Economic ”Berde Áron”. Așteptăm în continuare atât echipele de băieți cât și cele de fete să se înscrie. (…) Termenul limită pentru înscrieri este 20 ianuarie, pe data de 23 va avea loc tragerea la sorți pentru grupe, la Bertis Pub. În prima zi se vor juca meciurile de grupă iar duminică vor fi meciurile din fazele eliminatorii, șaisprezecimi, semifinalele, finala mică și finala mare și finala echipelor feminine. Câștigătorii vor fi premiați cu medalii, diplome, cupe și alte premii precum mănuși, echipamente sportive.” – a explicat Székely Emőke.

Înscrierile pentru echipele masculine se pot face la numărul de telefon 0754212763 – organizator Máté József, iar pentru echipele feminine, persoanele interesate se pot înscrie apelând numărul de telefon 0745860611 – Székely Emőke, sau la adresa de e-mail: [email protected].

Ioana Ardeleanu

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail