Anul 2015 a fost un an bun, consideră primarul comunei Turia, Daragus Attila, care a precizat că printre realizări se numără cele privind infrastructura.

„În anul 2015, ceea ce am programat în ianuarie 2015 să realizăm, până în 30 decembrie am realizat. Deci, am realizat tot în ceea ce privește comuna, atât ca infrastructură, cât și ca activități culturale… noi suntem mulțumiți de anul 2015 și 2016 ne dorim să fie cel puțin la fel de bun”, a declarat primarul Daragus Attila.

Acesta a precizat că planurile pe 2016 vizează, printre altele, infrastructura, dar și canalizarea.

„În 2016 planurile sunt legate tot de infrastructură; pregătim niște proiecte pentru modernizarea drumurilor, străzilor comunale, drumurilor forestiere și vrem să continuăm canalizarea etapa a doua – pentru comuna Turia. Avem foarte multe proiecte până în iunie 2016 și dacă așa vor și cetățenii din comună, le vom continua și mai departe, după luna iunie, iar dacă nu, atunci dorim să lăsăm totul pregătit, în ordine pentru cine va veni după noi, să continue munca noastră”, a declarat primarul comunei Turia.

Acesta a transmis locuitorilor comunei un mesaj, de început de an:

„Să aibă încredere în zona în care s-au născut și au crescut și să înceapă și tinerii să rămână aici, să nu plece în străinătate, pentru că și aici vor avea viitor. Trebuie să muncim acasă, să formăm familii și tot ce dorim, aici, în zona noastră, pentru că trebuie dezvoltată și această zonă, în continuare (…). În rest, le doresc tuturor să aibă sănătate, bucurie și ne dorim să avem turiști cât mai mulți”, a spus primarul Daragus Attila.

Ana Alina Costache . .

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail