Camera de Comerț și Industrie (CCI) a județului Covasna a început pregătirile pentru târgul de nunți și evenimente pe care îl va organiza în luna ianuarie, la Sfântu Gheorghe, sub genericul „Ziua cea mare”.

Târgul, aflat la cea de-a patra ediție, va avea loc în data de 23 ianuarie 2016, în sala de conferințe a Colegiului ”Szekely Miko” din municipiu.

Reprezentanții CCI Covasna au transmis că la „Ziua cea mare” pot participa (ca și expozanți) firme din județ și din împrejurimi, furnizori de produse și servicii specifice organizării nunților și altor evenimente importante, precum și specialiști în domeniu.

Organizatorii oferă gratuit suprafețe de expunere de 2×2 mp, iar în schimbul unei taxe, pot fi puse la dispoziție și suprafețe mai mari.

Înscrierile pentru expozanți se fac până în data de 18 ianuarie (a.c.). Cei interesați pot solicita informaţii suplimentare de la reprezentanta CCI Covasna, Incze Eszter, la numărul de telefon 0755.085.842, sau trimițând email la adresa [email protected].

În cadrul evenimentului vor avea loc parade ale rochiilor de mireasă, concursuri de coafură şi machiaj, recitaluri de muzică, reprezentaţii de dans, au menționat organizatorii.

***

De-a lungul timpului, Camera de Comerț și Industrie (CCI) Covasna a organizat mai multe târguri și expoziții tematice, precum: „Expo Baby”, expoziția medicală „Bucurați-vă de sănătate”, expoziția „Casa mea, grădina mea”, dar și alte evenimente și activități.

 

Ana Alina Costache . .

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail