. . Tombola de Crăciun, organizată în fiecare an de Crucea Roșie, continuă. Cele 32 de companii locale implicate în program au anunțat premiile pe care le vor oferi câștigătorilor.

Scopul Tombolei de Crăciun este distribuirea a 600 de pachete cu alimente de bază pentru bătrâni, persoanele cu handicap și copiii care trăiesc în condiții nefaste. Anul acesta noutatea programului a constat în faptul că biletele de tombolă au putut fi cumpărate și de la punctele de distribuție H-Press. Peste doar câteva zile va avea loc extragerea câștigătorilor tombolei, iar cele 32 de companii locale participante au făcut publice premiile care urmează a fi acordate câștigătorilor.

„Pe data de 28 decembrie va avea loc extragerea câștigătorilor tombolei, în direct la Sepsi Radio. Câștigătorii vor fi anunțați prin telefon și vor putea intra în posesia premiilor la începutul lunii ianuarie.” – a explicat Opra Zsófia-Szende, coordonator voluntari – Crucea Roșie.

Nouă dintre firmele participante au anunțat că vor acorda pachete cadou, printre ele amintim: Choco Pack, Bon Sweet Bon, D-Toys, Vancsa Past, Meotis și Thermocontrol; totodată restaurantele Tribel, Park și Bastion au anunțat că vor acorda fiecare câte o cină pentru două persoane; firmele Bertis, Cristine Optic și Magazinul Copiilor LEO, alături de alte 6 companii oferă carduri cadou. Printre premiile puse în joc de cele 32 de firme se mai numără abonamente la ziar, bilete la teatru, bijuterii handmade (lucrate de mână), lumânări pentru decor, tricouri personalizate, carduri cadou la saloane de înfrumusețare, coafor și cosmetică dar și 4 litri de ulei de mașină oferiți de firma 77 Lubricans și 10 litri de suc de mere acordați de firma Sepsi Alma.

Prețul unui bilet de tombolă este de 5 lei, iar la fiecare 5 bilete de tombolă vândute, o familie nevoiașă poate beneficia de un pachet cu alimente de bază. Anul trecut au fost vândute peste 900 de bilete de tombolă  în valoare de 4.640 de lei. Din această sumă s-au putut realiza atunci 185 de pachete care conţineau mălai, orez, griş, conserve de carne, conserve de fasole, margarină, zahăr şi ulei.

Potrivit coordonatoarei voluntarilor Crucii Roșii – filiala Sfântu Gheorghe, Opra Zsófia-Szende, până acum au fost vândute aproximativ 600 de bilete de tombolă.

Tombolele se pot cumpăra în continuare de la sediul Crucii Roșii, de la punctele de distribuție ale H-Press, respectiv de la voluntarii organizației aflați la punctele special amenajate din interiorul magazinului Șugaș.

Persoanele interesate pot solicita mai multe informații la adresa de e-mail: [email protected], la numărul de telefon 0267 313 802, și/sau la sediul din strada Kos Karoly nr. 7, Sf. Gheorghe.

Ioana Ardeleanu

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail