. . Poliţiştii din Zagon şi cei din cadrul Poliţiei Oraşului Întorsura Buzăului au organizat şi desfăşurat acţiuni pe raza de competenţă, în scopul menţinerii climatului de ordine şi siguranţă publică, pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor în domeniul silvic, dar şi la regimul comerţului.

             În cadrul acţivităţilor au fost efectuate 30 de controale, dintre care 20 la societăţi comerciale. Poliţiştii au aplicat 14 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 1.320 de lei, pentru abateri la regimul circulaţiei, nerespectarea regimului comerţului, dar şi pentru fapte prin care s-a încălcat regimul convieţuirii sociale.

În cadrul acestei acţiuni poliţiştii din Zagon au identificat un bărbat de 58 de ani care, la data de 12 decembrie 2015, a tăiat fără drept şi sustras dintr-o păşune împădurită, doi pomi de crăciun, specia brad.

Pomii au fost ridicaţi şi predaţi în custodia organelor silvice, iar bărbatul este cercetat acum pentru săvârşirea infracţiunilor de tăiere ilegală de arbori şi furt de arbori.

Acţiunile pentru siguranţa cetăţeanului vor continua şi în perioada următoare, pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică pe toată perioada sărbătorilor de iarnă.

 

IPJ Covasna

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail