Centrul de Informare Europe Direct din cadrul Consiliului Județean Covasna  în parteneriat cu Liceul Tehnologic ,,Constantin Brâncuși” organizează miercuri, 18 noiembrie începând cu orele 12.00 la Restaurantul Parc din Sfântu Gheorghe  evenimentul  „Carving de toamnă”.

Carvingul (engleză to carve = a sculpta) este o artă culinară, înseamnă sculptarea legumelor și fructelor și își are originea în regiunea Sukhotai, Tailanda. Scopul evenimentului este promovarea creativității, și a artei culinare a carvingului pentru mai buna valorificare a produselor  agroalimentare locale.

. .

Standurile cu decorațiuni realizate prin metoda carving, vor fi pregătite și prezentate de către elevii Liceului Tehnologic   ,,Constantin Brâncuși” și de domnul Kovács Gábor, Chef la Restaurantul Castel.

Așteptăm cu drag la acest eveniment reprezentanți ai unităților de alimentație publică, elevi și profesori din școli cu profil agroalimentar precum și publicul larg.

Mai multe informații puteți solicita la numerele de telefon 0267-313335 și 0752615851 sau adresa de e-mail [email protected].

Responsabil de program: Madarasi Csilla, Centrul de Informare Europe Direct și Carmen Tordai,  Liceul Tehnologic ,,Constantin Brâncuși”.

 

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail