Ieri, la Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuși” din Sfântu Gheorghe a avut loc „Balul Bobocilor”. Șapte echipe, din cele trei clase de a IX-a, s-au înscris în concursul pentru titlul de „Miss” și „Mister”.

Ediția de anul acesta evenimentului a fost organizată de elevii claselor a X-a, cu sprijinul profesorilor diriginți și al conducerii școlii.

Programul a cuprins probe de prezentare, dans, talent, cultură generală, dar și probe surpriză, ce au fost trecute, rând pe rând, de „bobocii” înscriși în competiție.

Juriul a punctat fiecare echipă şi la final a ales câştigătorii. În așteptarea anunțării rezultatelor, spectatorii s-au delectat cu trupa de dans  „ONE BIT” și cu acordurile de chitară clasică a elevului Liceului -Nagy Robert.

Titlul de „Miss Boboc 2015” a fost acordat elevei Arteni Elena, din clasa a IX-a A, titlul de „Mister Boboc  2015”-  elevului Baczo Adrian, din clasa a IX-a B, titlul de „Miss Popularitate” a fost obținut de eleva Budac Larisa, din clasa a IX-a A, iar titlul de „Mister Popularitate” a fost acordat elevului Radu Gheorghe, din clasa a IX-a C. Eleva Vârlan Roxana, din clasa a IX-a A, a obținut titlul de „Miss Eleganță”, iar elevul  Borzos Ciprian, din clasa a IX-a C, titlul de „Mister Eleganță”.

„Balul Bobocilor” a continuat cu muzică și dans.

Ana Alina Costache . .

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail