Casa Județeană de Pensii (CJP) Covasna distribuie în această perioadă cea de- a XVIII-a serie de bilete de tratament. Se pot depune cereri și pentru seria a XIX-a.

Reprezentanta compartimentului de comunicare al Casei Judeţene de Pensii (CJP) Covasna, doamna Köllő Piroska, a declarat că pentru această serie – cu  începere din data de 15,16,17 şi 18 noiembrie 2015 – judeţului nostru i-au fost repartizate 130 de bilete.

. .

„Pentru această serie, judeţului Covasna  i-au fost alocate, în total, 130 de locuri.  Din numărul total de bilete alocate, încă mai avem locuri disponibile, nesoliciate până în prezent. Astfel, pentru staţiunea Căciulata avem șapte locuri, pentru Covasna, nouă locuri, pentru Sovata, două locuri, pentru Tuşnad, trei locuri, iar pentru Felix, Slănic Prahova, Târgu Ocna, Vatra Dornei avem câte două locuri libere. Sunt aşteptaţi pensionarii sau asiguraţii sistemului public pentru ocuparea acestor locuri”, a declarat Köllő Piroska. Potrivit acesteia, redistribuirea biletelor neridicate se realizează începând de ieri, 12 noiembrie. „Pentru locurile repartizate pensionarilor deja s-au prezentat  majoritatea solicitanţilor pentru ridicarea acestora”, a menționat reprezentanta compartimentului de comunicare al Casei Judeţene de Pensii (CJP) Covasna. Aceasta a menționat că pentru seria a XIX-a, care va începe în primele zile ale lunii decembrie, încă se pot depune cereri.

Datele Casei Județene de Pensii (CJP) Covasna arată că de la începutul anului şi până în prezent, la nivelul județului au fost înregistrate 2.333 de cereri pentru  bilete de tratament balnear.

Tuşnad şi Covasna au fost cele mai căutate stațiuni, anul acesta, au arătat reprezentanții instituției.

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail