Universitatea ”Transilvania” din Braşov, prin Facultatea de Matematică şi Informatică, organizează, şi în anul universitar 2015-2016, pregătire gratuită la matematică, pentru examenul de Bacalaureat, fiind așteptați elevi din Brașov, dar și din zonele limitrofe.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de reprezentanții Universității, cursurile de pregătire pentru examenul de bacalaureat sunt organizate gratuit la Matematică (în corpul P al universităţii, str. Iuliu Maniu nr. 50). Aceeași sursă arată că pregătirea este concepută sub forma unor module interactive, ce vor fi susţinute de profesori renumiţi din universitate.

”La matematică se vor desfășura cursuri de algebră, de analiză matematică, de trigonometrie sau geometrie, încercându-se astfel să se răspundă tuturor nelămuririlor elevilor participanți. Participarea este gratuită şi sunt aşteptaţi elevi din Braşov, dar şi din zonele limitrofe, care pot să îşi aleagă modulul la care participă, în funcţie de propria opţiune”, se arată în comunicatul de presă. Aceeași sursă arată că elevii se pot prezenta direct în amfiteatre, conform calendarului de pregătire care este afișat pe site-ul universității, la adresa: http://www.unitbv.ro/InfoPub/PregatireBacalaureat.aspx . . . Potrivit comunicatului, cursurile vor dura 90 de minute și vor începe după – amiaza, la ora 17.00. Aceeași sursă precizează că programul de pregătire pentru absolvenţii de liceu se înscrie, ”demarat în urmă cu trei ani,  în cadrul activităţilor pe care universitatea doreşte să le realizeze în vederea îmbunătăţirii rezultatelor obţinute la examenul de bacalaureat”.

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail