Camera de Comerț și Industrie (CCI) Covasna va găzdui mâine, 27 octombrie, o serie de întâlniri de afaceri cu firme din Belarus, în organizarea Camera de Comerț și Industrie a României și Ambasada Republicii Belarus la București. Persoanele interesate să participe la eveniment trebuie să se înscrie, astăzi.

Camera de Comerț și Industrie a României și Ambasada Republicii Belarus la București va organiza în ziua de marți, 27 octombrie 2015, la sediul Camerei de Comerț și Industrie (CCI) Covasna, întâlniri cu o delegație a oamenilor de afaceri condusă de domnul Valery Mrochek – Consilier Economic, au transmis reprezentanții CCI Covasna.

„Domnul Valery Mrochek va face o prezentare a economiei Belarusului și a rezultatelor cooperării economice cu România. La eveniment vor participa distribuitori de produse din Belarus, care caută dezvoltarea unor relații comerciale cu firme din județul Covasna”, se arată pe site-ul CCI Covasna, www.ccicov.com. . .

Potrivit aceleiași surse, evenimentul se va derula în cadrul a două secțiuni. Astfel, începând cu orele 11:00  va avea loc întâlnirea cu întreprinzătorii interesați de domeniile mașinilor agricole, utilajelor de construcții și plăcile ceramic, iar de la ora 12:00, întâlnirea reprezentanților firmelor care produc, distribuie lenjerie intimă, articole de galanterie și produse cosmetice.

Persoanele care doresc să participe la întâlnire trebuie să confirme prezența astăzi, 26 octombrie, până la ora 12:00, la numărul de telefon 0755-08-58-42 sau la adresa de email [email protected] – persoana de contact: Incze Eszter.

Informații suplimentare pot fi aflate accesând site-ul CCI Covasna, www.ccicov.com.

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail