Echipa de Juniori 3 a  Clubului Sportiv Municipal  Sf. Gheorghe a mai făcut un pas important în atingerea obiectivului de a se califica în fazele superioare ale campionatului național, reușind să nu cunoască înfrângerea până în această etapă.

În jocul cu CSS Dinamo Brașov, antrenorul Bărbos Viorel a remarcat atitudinea întregii echipe și în special aportul interului drept Corodeanu Corneliu, care a marcat 10 goluri, a portarului Kalanios Emanuel care a reușit nu mai puțin de 15 parade, a centrului Chira George cu 9 reușite și a extremei dreapta Rode Laszlo, cu 5 reușite.

. .

 „Este încă mult de muncă, dar suntem pe drumul cel bun, iar atitudinea jucătorilor ne face să credem că începem să arătăm ca o echipă și să avem convingerea că vom avea în acest an competițional un parcurs bun”, a declarat antrenorul Bărbos Viorel.

 

 Directorul CSM Sf. Gheorghe, George Carcadia felicită echipa și pe antrenorul acesteia pentru parcursul bun și  îi asigură că în continuare le va acorda tot sprijinul pentru a crește performanța.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail