Deşi mai sunt aproape trei luni până la sărbătorile de iarnă, rezervările la pensiunile din rețeaua Asociației Naționale de Turism Rural și Ecologic (ANTREC), filiala Covasna, deja au început.

Preşedintele Asociaţiei Naţionale a Turismului Rural Ecologic şi Cultural (ANTREC) – filiala Covasna, Daragus Attila, ne-a spus că rezervările pentru Crăciun şi Revelion au început încă de acum două săptămâni, din momentul  în care ofertele pensiunilor au fost anunțate. Potrivit acestuia, pensiunile covăsnene din reţeaua ANTREC sunt rezervate în proporție de aproximativ 60%, pentru sărbătorile de iarnă, iar rezervările sunt făcute, în mare parte, de persoane din sudul țării.

 „Aproximativ 60% din pensiuni sunt deja rezervate, rezervările fiind făcute din sudul țării. În această perioadă este mai mare căutare pentru pachetele de Revelion, însă sunt deja rezervări și pentru Crăciun”, a declarat Daragus Attila. Acesta a precizat că prețurile pentru pachetele pregătite de sărbători sunt similare celor de anul trecut: „Pachetele sunt concepute mult mai flexibil și încep de la trei zile până la cinci zile, cu masă, cazare, cină festivă sau demipensiune sau pensiune completă, deci sunt mai multe variante, pentru orice buzunar”, a spus președintele ANTREC Covasna. Potrivit acestuia,  prețurile sunt cuprinse între 280 de lei și 450 de euro.

Daragus Attila a menționat că în filiala ANTREC Covasna sunt incluse, în prezent, 16 pensiuni.

Ana Alina Costache . .

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail