Camera de Comerț și Industrie (CCI) Covasna a început pregătirile pentru Topul Firmelor, eveniment pe care îl va organiza în luna octombrie.

Firmele din judeţ – cu cele mai bune rezultate – vor fi premiate şi anul acesta, de CCI Covasna, în cadrul unei gale festive.

Preşedintele CCI Covasna, ec. Edler András György, a declarat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că pregătirile pentru eveniment au început.

„Astăzi am avut comisia de validare, ceea ce reprezintă primul pas în organizarea Topului – după ce avem lista firmelor care ar putea fi incluse în top. Facem o selecție cu ajutorul conducătorilor de instituții, care ne spun observațiile cu privire la anumite firme – observații care ar putea să ne determine ca acelor firme să nu le oferim diploma (…) În momentul de față, din 868 de firme care sunt pe listă, vom exclude în jur de 18, ceea ce înseamnă că ajungem undeva la circa 850 de firme pe lista finală”, a spus președintele CCI Covasna.

Înregistrare electronică

Ec. Edler András György a precizat că reprezentanţii firmelor din Top vor primi prin email un user şi o parolă cu care se vor putea loga pe site-ul CCI Covasna, www.ccicov.com şi vor putea vedea informaţiile în legătură cu firma lor, informaţii din baza de date a CCI Covasna, iar dacă este cazul, vor putea efectua corecturi:

„Pornim, ca și anul trecut, înregistrarea electronică, ceea ce înseamnă că trimitem acele adrese de email către firmele clasate în top  – trimitem o parolă, un user (nr. nume de utilizator) cu care pot intra pe site-ul nostru, își pot verifica datele și pot face corecturile necesare și pot să atașeze un text cu descrierea firmei, care va apărea în catalogul Topul Firmelor”, a declarat președintele CCI Covasna.

. . Atenție la cei care oferă diplome contra cost!

Acesta a atras atenția reprezentanților firmelor că există anumite societăți comerciale care îi pot contacta și le pot oferi diplome contra cost:

„În perioada aceasta apar tot felul de firme care oferă diplome contra cost, contra 100 de lei și se folosesc de această perioadă. (…) Atragem atenția reprezentanților firmelor să fie atenți (n.r. cu cine au de-a face). Noi nu dăm diplome pe bani. Noi dăm diplome pentru toate firmele premiate, gratuit. Bineînțeles că există anumite opțiuni pentru care se plătește – de exemplu, dacă doresc ramă, sau transport prin curier, acestea costă, deoarece și noi trebuie să plătim mai departe, dar varianta de  bază, diploma este gratuită (…)”, a transmis preşedintele CCI Covasna, ec. Edler András György.

Potrivit acestuia, ceremonia de decernare a premiilor „Topului Firmelor” va fi organizată în data de 22 octombrie, la restaurantul „Șugaș” din Sfântu Gheorghe. În cadrul evenimentului va fi prezentat și un moment special, prin care un antreprenor va arăta publicului și o altă latură a sa, latura artistică.

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail